У пожару у кући страдало троје дјеце, полиција сумња на убиство!

Танјуг
У пожару у кући страдало троје дјеце, полиција сумња на убиство!

СИДНЕЈ - Троје дјеце, укључујући бебу од 10 мјесеци, погинуло је у пожару који је рано јутрос избио у једној кући код Сиднеја, а локални медији наводе да аустралијска полиција случај истражује као убиство.

Хитне службе су око  сат послије поноћи по локалном времену позване на имање у Лалор Парку, насељу удаљеном око 35 километара западно од центра Сиднеја, саопштила је полиција, а преноси Ројтерс.

Двојици дјечака, узраста двије и четири године, хитна медицинска помоћ је пружена на лицу места, али су они преминули недуго након пријема у болницу.

Након што је ватра угашена, пронађено је и беживотно тијело десетомесечне дјевојчице, навела је полиција.

Још четворо деце, узраста од шест до 11 година, је у стабилном стању у болници, као и њихова мајка, која је на лијечењу због удисања велике количине токсичног дима.

Повријеђени мушкарац старости 28 година, који је ометао напоре полиције да уђе на имање, ухапшен је и под полицијским надзором превезен у болницу.

-Инспектори одјељења за убиства преузели су истрагу у овом случају који се сматра убиством у кругу породице. У овом тренутку чини се да је 28-годишњи мушкарац одговоран за вишеструко убиство -  изјавио је представник полиције Дени Доерти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана