Турска полиција привела осумњиченог за бомбашки напад у Москви

Агенције
Турска полиција привела осумњиченог за бомбашки напад у Москви

БОДРУМ - Министар унутрашњих послова Турске Али Јерликаја саопштио је да је у Бодруму приведен осумњичени у вези са експлозијом аутомобила у Москви.

- Данас у 10.30 часова примљена је информација од руског огранка Интерпола о потрази за руским држављанином Јевгенијем Серебрјаковом у вези са терористичким нападом у Москви уз употребу бомбе и да је он био на лету Москва-Бодрум. Полиција је њега данас привела у Бодруму, рекао је Јерликаја на платформи "Икс".

Неименовани извор у турском Министарству унутрашњих послова рекао је новинарима да је осумњичени за бомбашки напад у Москви у Турску ушао као туриста, нити се налази у базама података Интерпола, нити на списку опасних особа.

Двије особе рањене су јутрос у експлозији аутомобила у дворишту куће у улици Синавинскаја на сјеверу Москве. Како је саопштило руско Министарство унутрашњих послова, дошло је до детонације неидентификованог предмета који је постављен у аутомобил. Случај је предат првом одјељењу за истрагу посебно важних случајева Московског истражног комитета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана