Троје мртвих и још троје повређених на улицама Нотингема, ухапшен осумњичени VIDEO

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ЛОНДОН- Један мушкарац ухапшен је и осумњичен за убиство након што су данас на улицама Нотингема у Великој Британији пронађена три беживотна тијела.

Још три особе са повредама смештене су у болницу, након што је комби на улици покушао да их прегази, а полиција сумња и да је за то дјело одговаран ухапшени 31-годишњак, јавља Ројтерс.

Британска полиција је саопштила да су беживотна тијела двије особе пронађена на једном путу у центру града, нешто послије 4 сата ујутро по локалном времену, мало прије него су полицајци добили дојаву о још једном инциденту недалеко од тог мјеста гдје је комби покушао да прегази још три особе.

Они су пребачени у болницу где им је указана помоћ.

Још један мушкарац пронађен је мртав на другом путу недалеко од центра града.

"Ово је ужасан и трагичан инцидент који је однио животе три особе. Сматрамо да су сва три инцидента повезана и да смо успјели да ухапсимо починиоца. Ова истрага је у раној фази и тим истражитеља утврђује шта се тачно догодило", саопштила је начелница полиције Кејт Мејнел.

Више градских саобраћајница је затворено, а у потпуности је обустављен трамвајски саобраћај. Из полиције је саопштено да ће то трајати док је увиђај у току.

Нотингем је град са приближно 350.000 становника и удаљен је око 190 километара сјеверно од Лондона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана