Трамп уочи одласка пред суд: Трагичан дан, САД земља трећег свијета

Танјуг
Трамп уочи одласка пред суд: Трагичан дан, САД земља трећег свијета

ЊУЈОРК - Амерички предсједник Доналд Трамп данас је, уочи заказаног појављивања пред судијом у Њујорку по оптужници за исплаћивање новца порно глумици Сторми Данијелс, упутио и-мејл у којем је изразио забринутост да САД постаје "марксистичка земља трећег свијета" и оцијенио да је данашњи дан трагичан за "нашу Републику".

У и-мејлу под називом "Мој последњи и-мејл прије мог хапшења", послатом особама на његовој и-мејл листи, у којем се налази и линк за прикупљање средстава, Трамп је тражио од људи да "дају свој допринос како би спасили Америку", преноси Би-Би-Си. 

Трамп је потом објавио поруку на својој друштвеној мрежи "Truth" (Истина), у којој је критиковао локацију у Њујорку на којој би требало да се појави пред судом као "веома неправедно мјесто" јер је, како тврди, у неким областима само један одсто бирача гласало за републикаце. 

Трамп је такође назвао судију пред којим би требало да се појави као "веома пристрасног" и оптужио њега и његову породицу да су познати по томе што га мрзе. 

Сниматељ Доналда Трампа путовао је с њим од Флориде до Њујорка како би документовао шта се догађа иза кулиса предаје  бившег председника САД, преноси Си-Ен-Ен позивајући се на два извора упозната са Трамповим плановима.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана