Трамп: Уколико ме ставе у кућни притвор, то је тачка кључања за америчку јавност

Танјуг
Трамп: Уколико ме ставе у кућни притвор, то је тачка кључања за америчку јавност

Бивши предсједник САД Доналд Трамп изајавио је данас да уколико буде стављен у кућни притвор, да би то била "тачка кључања" за америчку јавност која, како сматра, "не би то толерисала".

"Нисам сигуран да би јавност то толерисала. Сматрам да би тако нешто било превише за јавност да прогута. У неком тренутку, дошло би то тачке кључања", рекао је Трамп у интервјуу за Фокс њуз, који је емитован данас.

Порота Окружног суда на Менхетну прогласила је 31. маја Трампа кривим за фалсификовање пословних докумената како би прикрио исплате порно глумици Сторми Данијелс уочи избора 2016. године, која тврди да је била у вези са њим.

Судија Хуан Мерчан заказао је рочиште за изрицање казне за 11. јул.

Трамп је, такође, рекао да је суђење пало тешко његовој породици, посебно је било "изузетно лоше" за његову супругу Меланију.

"Имам дивну жену која мора да слуша те ствари све вријеме. Стављају сва та опака имена појединих људи, а ја чак нисам у могућности да се браним због забране изражавања. На многе начине, то је теже за моју породицу него за мене", навео је Трамп, а пренио амерички Политико.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана