Трамп побјеснио на предизборном скупу (ВИДЕО)

ГС
Трамп побјеснио на предизборном скупу (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН - Микрофон Доналда Трампа се искључио на 18 минута током предизборног догађаја у Детроиту у Мичигену, због чега се републикански предсједнички кандидат видно изнервирао!

Остало је нешто више од двије недјеље до избора у САД 5. новембра, а 78-годишњак се обраћао маси и говорио како воли кључну државу, када му се микрофон покварио.

Корачао је горе-доле по сцени док је чекао да неко ријеши проблем, изгледао је фрустрирано и повремено је био окренут леђима већини публике.

Док се није чуо, гомила је скандирала "САД" и "Ми волимо Трампа". У једном моменту, Трамп је узео други микрофон, али се и даље није чуо, што је била кап која је прелила чашу.

Тек послије скоро 20 минута, помоћници су успјели да замјене микрофон републиканског кандидата, а он је одмах обећао да неће платити "глупу фирму" одговорну за неисправно озвучење.

- Нећу платити рачун за ову глупу фирму која нам је изнајмила ово с**** и онда ће да пишу како нисам платио рачун. Ово је најгори микрофон који сам имао у животу - рекао је Трамп након што је звук поново прорадио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана