Трамп осудио говор Камале Харис: Шта јој је све замјерио

Танјуг
Трамп осудио говор Камале Харис: Шта јој је све замјерио

ВАШИНГТОН - Бивши предсједник САД и републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп осудио је говор демократске кандидаткиње Камале Харис на Демократској националној конвенцији и посебно указао на ствари које није спомињала у свом 45-минутном говору.

-Није споменула Кину, није поменула енергију, није споменула Русију и Украјину, није споменула главне теме данашњице које уништавају нашу државу -навео је Трамп на платформи "Трут соушал" убрзо након што је Харис завршила свој говор.

Такође је споменуо да у САД постоји 60 милиона људи који живе у сиромаштву и да "чак ни она (Камала Харис) не говори о њима", преноси Фокс њуз.

-Нема посебних програма, само прича, нема дјелања - Зашто то није урадила прије три и по године - написао је Трамп у објави.

Такође је назвао Камалу Харис "радикалном марксисткињом" и рекао да се она "залаже за неспособност и слабост".

Харис је у свом говору назвала Трампа "неозбиљним човјеком" и рекла да су "посљедице враћања Доналда Трампа у Белу кућу изузетно озбиљне".

-Он (Трамп) не би побољшао ваш живот, не би ојачао нашу националну безбједност, већ би служио једином клијенту кога је икада имао – себи - рекла је Харис.

Посљедње вечери Демократске националне конвенције, Камала Харис је и званично прихватила да буде предсједнички кандидат те странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана