Трамп одбио нову дебату

Агенције
Трамп одбио нову дебату

ВАШИНГТОН - Републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп рекао је у сриједу да неће бити реванша предсједничке дебате са његовом противкандидаткињом Камалом Харис јер сматра да нема "о чему расправљати" и да је превремено гласање већ почело.

Харис је раније предложила другу дебату коју је водио CNN 23. октобра, док је Fox News раније у сриједу понудио да буде домаћин посљедњег сусрета прије избора 5. новембра.

Бивши републикански предсједник и демократска потпредсједница, који су уплетени у страшно тијесну битку за Бијелу кућу, сусрели су се само једном, у септембру, и упркос сугестијама више медијских кућа, чини се да се неће поново састати прије гласања.

„Врло је касно у процесу, (превремено) гласање је већ почело – неће бити реванша“, Трамп је рекао на својој платформи Truth Social Media, одбацивши могућност праћења прве дебате кандидата у Филаделфији.

„Камала је јуче јасно рекла да не би учинила ништа другачије од Џоа Бајдена, тако да немамо о чему расправљати“, додао је Трамп.

Харис је раније изазвала Трампа на дебату коју је водио CNN 23. октобра, али је бивши предсједник одбио.

Трамп је такође рекао да је Харис, која је постала демократска кандидаткиња након што је предсједник Џо Бајден окончао своју кандидатуру за реизбор након своје катастрофалне дебате са Трампом, одустала од претходне дебате коју је понудио Fox, иако Харисова кампања није јавно прихватила приједлог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана