Трамп одбацио оптужбе о силовању: То је најсмијешнија, одвратна прича

Танјуг
Трамп одбацио оптужбе о силовању: То је најсмијешнија, одвратна прича

ЊУЈОРК - Бивши амерички предсjедник Доналд Трамп обацио је оптужбе књижевнице и новинарке Елизабет Џин Керол да ју је силовао у робној кући на Менхетну, окарактерисавши их као "најсмијешнију, одвратну причу".

Трамп је у видео-снимку, који је приказан у суду на Менхетну, поручио да су оптужбе измишљене и да се напад никада није догодио.

"Да се то догодило, било би пријављено за неколико минута", рекао је Трамп и додао да би купци и запослени у веома прометној радњи чули комешање и упозорили власти, преноси АП.

Трамп није присуствовао суђењу и неће сведочити, што његовом исказу даје већу тежину, наводи агенција. Колумнисткиња америчког часописа "Ел" Џин Керол тврди да ју је Доналд Трамп, двије деценије прије него што је постао председник, силовао у гардероби робне куће у Њујорку.

"Чињеница да никада нисам отишла у полицију није изненађујућа за некога мојих година. Никад нисмо били подстицани да зовемо полицију", рекла је она.

Керол је рекла да ју је Трамп силовао у пролеćе 1996. године у луксузној робној кући у центру Менхетна, након што су заједно ушли у кабину за пресвлачење током једног заједничког изласка у град, за који је рекла да јој је био забаван и испуњен флертом све док Трамп није постао насилан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана