Трамп: Настављам кампању и у случају да будем оптужен

Срна
Трамп: Настављам кампању и у случају да будем оптужен

ОКСОН ХИЛ - Бивши амерички предсједник Доналд Трамп рекао је да ће наставити са предсједничком кампањом и у случају да против њега буде подигнута оптужница.

Трамп се налази под истрагом због наводног покушаја да обори резултате предсједничких избора у САД 2020. године, као и због његовог руковања повјерљивим документима, наводи АП.

“Завршићемо оно што смо започели, нашу мисију. Водићемо ову битку до коначне побједе”, рекао је Трамп присталицама на Конференцији конзервативне политичке акције у Оксон Хилу у држави Мериленд.

Бивши амерички предсједник је публици обећао да ће уз њихову помоћ “уништити дубоку државу” и “протјерати ратне хушкаче”, преноси “Гардијан”.

“Рекао сам 2016. године да сам ја ваш глас. Данас додајем да сам ваш ратник. Ја сам ваша правда. Ви, који сте издани и којима је начињено зло - ја сам ваша освета”, рекао је Трамп.

Гувернер Флориде Рон де Сантис, који је најозбиљнији противкандидат Доналда Трампа за позицију предсједничког кандидата Републиканске партије, није дошао на Конференцију у Оксон Хилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана