Трамп: Ако постанем предсједник, сазнаћете истину!

ГС
Трамп: Ако постанем предсједник, сазнаћете истину!

Кандидат за предсједника САД Доналд Трамп изјавио да је спреман да скине тајност са материјала истраге о покушају убиства, ако побиједи на предсједничким изборима.

"Многи детаљи о атентату су већ познати истражитељима, али неки од тих детаља нису добри", казао је Трамп за Фокс њуз, упитавши како је особа која га је упуцала могла да доспе на кров и зашто није пријављена надлежним службама.

Наиме, водитељ Фокс њуза упитао је Трампа да ли би, ако буде поново изабран, могао да скине тајност са истраге о атентату, на шта је он одговорио "наравно, јер ту нема шта да се крије".

Трамп је говорио и о свом разговору са Џозефом Бајденом након атентата, напоменувши да му је амерички предсједник рекао да је "имао среће што је окренуо главу удесно" и додао да је против Бајдена извршен државни удар.

Он се осврнуо и на свог потпредсједничког кандидата, указавши да је изабрао сенатора Џеј Ди Венса због "добре хемије" између њих.

"Међу нама је увијек била добра хемија. У почетку Џеј Ди није био за мене, али није ме ни познавао. А онда, када смо се упознали, свидио сам му се, вјероватно више него ико други. Између нас се аутоматски догодила хемија", навео је Трамп.

Трамп је раније рекао у интервјуу за "Њујорк пост" да је Бајден био "веома љубазан" према њему током телефонског разговора након покушаја убиства, али није открио детаље разговора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана