Трагедија у познатом грчком љетовалишту: Младић погинуо у луна парку

Телеграф
Foto: Принтскрин

Младић (19) погинуо је након што је одлетио са једне од справа у луна парку у Пефкохорију, а након што је пукла столица на којој је сједио са братом.

Несрећа се догодила у понедјељак увече, а несрећни младић је подлегао повредама у болници.

Према ријечима брата, који је био са њим на вртешци када је столица пукла, све се одиграло у секунди.

"Сјели смо у седишта, а онда нам је власник рекао да се помјеримо. Прије него што је вожња почела, рекао је да ће бити јако. Прво је све кренуло полако, а онда све брже и брже. Осјетио сам како нам сједиште клизи, рекао сам то брату. Тада сам осјетио како ми дио иза леђа отпушта", испричао је брат погинулог младића.

Потом је описао драматичне сцене које су услиједиле.

"У секунди сам пао на леђа и схватио сам да мој брат није крај мене. Грчевито сам се држао за гвоздену шипку, а мој брат је полетио са сједишта, није одлетио далеко, али ме је ударио у главу, ја сам се задржао. Све се то догодило наочиглед нашег другог брата и маме. Овог оператера нигдје није било, други људи су зауставили справу. Када сам сишао, видио сам да мој брат лежи на земљи", испричао је младић.

Посјетиоци луна парка су остали у шоку. Једна жена је на друштвеним мрежама поставила фотографије из забавног парка након трагедије.

На њима се виде рукавице које су остале након што је хитна помоћ превезла младића у болницу гдје је, нажалост, подлегао повредама.

Полиција је ухапсила власника луна парка, а у току је истрага о несрећи.

Градоначелник је рекао да луна парк постоји 20 година и да не зна ко је за њега надлежан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана