Тинејџери убили вршњака (16) у парку

ГС
Тинејџери убили вршњака (16) у парку

Два дјечака, обојица од 16 година, оптужена су за убиство 16-годишњег Деријана Вилијамса, који је умро након што је избоден у парку у енглеском граду Бристол у сриједу.

Даријан је нападнут у Ронсли парку у области Истон у граду, након чега је рањен отрчао до Стејплтон Роуда гдје му је помогао возач, али је од задобијених повреда ту преминуо.

Дјечаци, који због година не могу бити именовани, такође су оптужени за посједовање ножа на јавном мјесту.

Они су у полицијском притвору и појавиће се у Бристолском омладинском суду у понедељак. Полиција је саопштила да је Даријанова породица обавјештена и да специјализовани официри за везу са породицом нуде подршку.

– Наше мисли вечерас су са Даријановом породицом која прати овај развој догађаја. Настављамо да распоређујемо значајне ресурсе у истрагу и обавјештаваћемо их у потпуности како буде напредовала – рекао је Нил Мид, виши истражни службеник, преноси Скај њуз.

Додао је да злочин ножевима “уништава животе” и рекао да су полицајци “предани да учине све што можемо да спријече трагичне инциденте као што је овај и да образују младе људе о посљедицама ношења ножа“, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана