Тиктокерка Маја осуђена на доживотни затвор: Она и мајка кажњене за убиство двојице младића

ГС
Тиктокерка Маја осуђена на доживотни затвор: Она и мајка кажњене за убиство двојице младића

ТикТок звијезда Махек Бухари коју на тој мрежи прати више од 120.000 људи ухапшена је пошто је “поставила замку” 21-годишњем љубавнику њене мајке јер ју је уцјењивао да ће објавити видеозапис њиховог интимног односа.

На суду у Лестеру 24-годишња Махек осуђена је на доживотни затвор, а њена 46-годишња мајка Ансрин такође је добила доживотну казну затвора, а мора да прође најмање 26 година и девет мјесеци прије него што ће имати право да затражи раније пуштање на слободу. Терете се за убиство двојице мушкараца у јурњави аутомобилима, пише Индепендент.

Сакиб Хусеин и Мухамед Хашим Иџазудин, обојица 21-годишњаци, погинули су у ужасној несрећи у којој се њихова “шкода фабиа” у пламену “распала на два дијела”. Према суду, Махек, која се на друштвеним мрежама представљала под именом Маја, помогла у осмишљавању плана да се ућутка мајчин бивши љубавник након што им је пријетио уцјеном, преноси Данас.хр.

Хусеин, наиме, није хтио да се веза с Ансрин заврши па је пријетио да ће њеном мужу послати снимке ако му не врати 3.000 фунти које је потрошио на удварање. Договорили су састанак на ком су се појавиле мајка и ћерка. Стигле су заједно са шесторо људи у два возила како би Хусеина дочекале у засједи. Њему је све то било сумњиво, а онда је почела јурњава у којој је заједно с пријатељем с којим је дошао - погинуо.

И остали учесници у убиству осуђени су на дугогодишње казне затвора.

- Тужилаштво је било у праву кад је овај случај окатегоризовало као хладнокрвно убиство - казао је судија Тимоти Спенсер.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана