Тијело бебе пронађено у шуми, сумња се да je дијете британске богаташице

ГС
Тијело бебе пронађено у шуми, сумња се да je дијете британске богаташице

Тијело бебе пронађено је јуче у шумском подручју у јужној Енглеској, у близини мјеста гдје су аристократкиња Констанс Мартен (35) и њен партнер Марк Гордон (48) ухапшени раније ове седмице.

"Морам вас обавијестити да су овог послијеподнева полицијски службеници који претражују шумовито подручје у близини мјеста гдје су ухапшени Констанс Мартен и Марк Гордон открили остатке бебе", рекао је синоћ детектив Луис Басфорд.

Пар је ухапшен у понедјељак, након што их је један човјек видио у Брајтону и дојавио полицији. Њихова беба није била са њима, па је кренула опсежна полицијска потрага.

Констанс Мартен и Марк Гордон нестали су са тек рођеном бебом 5. јануара. Виђени су на бројним локацијама. Спавали су у плавом шатору и избјегавали полицију. Када би пролазили поред надзорних камера покрили би лица, преноси Индеx.хр.

Полиција је највише била забринута за новорођенче јер није примило никакву помоћ љекара од рођења, као ни мајка. Полиција је нудила новчану награду од 10.000 фунти за сваку информацију која би довела до проналаска пара и бебе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана