Тијела новорођенчади на имању

Глас Српске
Тијела новорођенчади на имању

ПAРИЗ - Тијела осам новорођенчади пронађена су у селу Вилер-о-Тертр, на сјеверу Француске, а родитељи беба су ухапшени, саопштила је француска полиција, а преносе агенције.

Тијела осам новорођенчади пронађена су на два краја имања у селу недалеко од Лила, а брачни пар 45-годишњака родитељи су беба.

Случај је избио на видјело када су нови власници куће, која је припадала родитељима беба, пријавили полицији да су у башти свог новог дома у том селу открили костуре новорођенчади.

Полицијски службеници су потврдили да су то посмртни остаци двије бебе.

Према изјавама комшија, полиција је у наставку истраге претресла кућу на километар удаљености од имања и тамо открила остала тијела.

Исти извор наводи да је ријеч о кући у којој су живјели родитељи који су приведени.

Полиција је наставила претрес.

Према информацијама које је радију РТЛ дао извор из суда, 45-годишња жена је признала да је убила најмање десет беба.

Исти извор је навео да је ова жена, мајка двије дјевојке, систематски од 1988. године гушила своје бебе и скривала своје трудноће од супруга.

Становници Вилер-о-Тертра били су запрепашћени:

- Били су то мирни, љубазни и уљудни људи, никада нису показивали никакве знакове абнормалног понашања - изјавиле су комшије и додале да је муж чак изабран у градски савјет.

У Француској је протеклих година забиљежено више случајева у којима су мајке убијале новорођенчад и потом сакривале њихова тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана