Свједок с Трамповог скупа: Примјетили смо...

Агенције
Свједок с Трамповог скупа: Примјетили смо...

Грег, човјек који се налазио у близини мјеста на којем се одржавао скуп Доналда Трампа у Батлеру у Пенсилванији, испричао је за BBC како је примјетио сумњивог човјека на крову.

- Примјетили смо типа како пузи по крову зграде поред нас, 15 метара од нас. Имао је пушку, јасно смо га видјели с пушком, казао је Грег, који није био међу публиком на самом скупу, али је са своје позиције могао чути говор бившег предсједника Трампа.

Одјекнуло је пет хитаца

Навео је како су полицији указали на сумњивог човјека на крову. "Сљедеће што знаш, размишљам у себи зашто Трамп још увијек говори? Зашто га нису повукли с позорнице?", запитао се.

- Стојим и показујем на њега... Сљедеће што знаш, одјекне пет хитаца, додао је. Из BBC-ја су нагласили како не могу са сигурношћу потврдити причу овог свједока.

Подсјетимо, током Трамповог скупа изненада су одјекнули пуцњеви. Трамп се прво спустио или пао на тло, а затим су га тајни агенти одвели с позорнице. На видеозапису који се појавио види се крв на Трамповом уву, али не чини се да је озбиљније озлијеђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана