Стиjена пала на возило, жена остала заробљена

Танјуг
Foto: bfmtv.com

ВАЛАНС- Стијена се данас срушила на једно теретно возило које се кретало регионалним магистралним путем у департману Дром на југоистоку Француске, пренијели су данас француски медији наводећи да је једна путница остала заробљена у кабини возила.

У саопштењу полицијске префектуре Валанса се наводи да се рано јутрос стијена срушила и ударила у возило недалеко од градића Нионса у департману Дром, преноси портал БФМ ТВ.

-Стијена се рано јутрос обрушила на теретно возило које се кретало путем РД 94. Возач је успио да изађе из возила, али спасилачке екипе још увијек раде на извлачењу путнице. Нажалост она је још увијек заробљена у возилу под гомилом стијена и спасилачке екипе на терену покушавају да је извуку - наводи се у званичном саопштењу.

Путница је заробљена неколико часова, а спасилачке екипе су се суочиле са "великим потешкоћама да дођу до тог мјеста и још увијек се не зна да ли је заробљена жена повријјеђена или не.

-Због ове несреће која се догодила око 15 километара од Нионса пут је затворен у оба правца, а саобраћај је преусмјерен на обилазнице око општина Нионс, Курние и Ремиза - наводи се у саопштењу полицијске префектуре.

Возачима се савјетује да избјегавају ово подручје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана