Србина у Камбоџи усмртио плаћени убица "Бетмен"

GS
Foto: Printscreen

Због убиства Страхиње Дачковића (37) испред луксузног стамбеног блока у Камбоџи ухапшен је британски плаћени убица под псеудоним "Бетмен".

Како јављају британски медији, Џејмс Спеидер приведен је јуче у Фном Пену, а надзорне камере с лица мјеста забиљежиле су бруталну ликвидацију, преносе српски медији.

Како се на снимку види, Страхињи Дачковићу је пришао бијели аутомобил претходно паркиран испред стамбеног блока, убица је отворио врата па га упуцао из непосредне близине. Пао је на бетон, гдје је убрзо преминуо, а убица је побјегао.

Полиција је објавила и фотографије осумњиченог који има тетоважу паука на руци, а нису сигурни у његов прави идентитет, јер је имао низ идентитета које је могао да користи да остане анониман, укључујући Џозефа Сварта, Џејсона Вернацу, Алана Бредлија Вилсона и Џејмса Спејдера.

У градским криминалним круговима познат као "Бетмен" због својих тетоважа и тамне одјеће.

Убијени Страхиња, родом је Бруса на југу Србије, али у Камбоџи је живио најмање осам година. Нејасно је зашто је убијен, иако се на фотографијама са његових налога на друштвеним мрежама види како Дачковић позира са пиштољима или показује велике гомиле новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана