Србин рањен у пуцњави у Јордану!

ГС
Србин рањен у пуцњави у Јордану!

AKABA - У пуцњави у јорданском граду Акаба убијен је један Британац, а рањени српски држављанин и један Јорданац.

Како је саопштила полиција, маскирани мушкарац упао је у понедјељак у једну фабрику и запуцао из калашњикова. Том приликом упуцао је директора фабрике, који је убрзо преминуо од задобијених повреда. Србин и Јорданац, који су повријеђени у нападу пребачени су у болницу, наводи се у саопштењу полиције.

Осумњичени убица је ухапшен у уторак послије потраге која је трајала 24 сата. Мотив овог стравичног злочина је освета због отказа који је недавно добио.

Снимак који се појавио на интернету приказује маскираног мушкарца како упада у фабрику и пуца у троје људи из јуришне пушке, преноси Блиц.

Полиција је саопштила да је осумњичени наводно извео напад након што је отпуштен с посла прије неколико недјеља. Њу Араб је како би потврдио ове тврдње контактирао је британску амбасаду у Аману за коментар.

Злочин се догодио у посебној економској зони Акаба у Јордану, која је центар слободне зоне за разне индустрије, укључујући хемијску и логистичку, и гдје се неки радници наводно суочавају с тешким условима рада. Према извјештајима у првом полугодишту ове године подигнуто је 173 радне тужбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана