Сиријац оживио на својој сахрани: Тијело извучено из рушевина након земљотреса

GS
Foto: Бизнис Лајв

Ахмед ал-Магриби се вратио у живот након што је "погинуо" у земљотресу у граду Атареб у Сирији.

Хиљаде људи је погинуло, а многи су остали живи закопани под рушевинама након земљотреса који је погодио Турску и Сирију 6 фебруара. Али једна прича из Сирије након разорног земљотреса је шокирала све. Наводно мушкарац по имену Ахмед ал-Магриби, становник Сирије, био је у граду Атарибу у Сирији када је град потресао земљотрес.

Био је 'мртав' и његово тијело је остало испод рушевина, али се послије два дана наводно вратио у живот! Његово тијело је извађено из рушевина, а љекари су га држали у хладњачи два дана како би породица могла да га идентификује. Приликом идентификације је установљено да је то Ахмед, пише punjab.news18.

Породица је тијело однијела на гробље да би га сахранила, али је тамо одједном његово срце наводно почело да куца и тијело је почело да се мрда. Чланови породице су били шокирани када су ово видјели и Ахмед је поново примљен у болницу. Доктори су такође били шокирани када су видјели Ахмедово стање. Како наводи Дејли Стар, рекли су да је Ахмед један од ријетких коме је срце престало и поново почело да куца.

У земљотресу у Турској и Сирији живот је изгубило око 50 хиљада људи, док је више од милион људи повријеђено. У ове двије земље 6. фебруара 2023. године догодио се земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера. Земљотрес јачине 7,6 степени Рихтерове скале погодио је исту област убрзо након тога, изазвавши додатну штету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана