Румунски суд одредио кућни притвор за инфлуенсера Ендру Тејта

Танјуг
Foto: Агенције

БУКУРЕШТ- Румунски суд одредио је кућни притвор за инфлуенсера Ендру Тејта у оквиру истраге о трговини људима и сексуалној експлоатацији, објавио је данас његов представник на друштвеним мрежама.

Румунски тужиоци затражили су да Тејт буде задржан у притвору још 30 дана након што је са још пет особа притворен у оквиру истраге о трговини људима и сексуалној експлоатацији, пренео је Ројтерс.

Бивши професионални кик боксер Ендру Тејт и његов брат Тристан приведени су у сриједу и одређен им је притвор од 24 сата након што је румунско тужилаштво за организовани криминал извршило претресе четири куће у округу Илфов и на подручју Букурешта, пренио је АП.

Тејт је већ био оптужен 2023. године заједно са братом и још двије румунске држављанке за трговину људима, силовање и оснивање криминалне групе за сексуалну експлоатацију жена, што је он негирао.

Прије најновијег притварања, браћи Тејт је било забрањено да напуштају Румунију.

Ендру Тејт, који је себе описао као мизогина, стекао је милионе фанова промовисањем ултра-мужевног животног стила за који његови критичари кажу да понижава жене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана