Родитељи из пакла: Кћерку (6) голу закључавали у кавез, изгладњивали и премлаћивали

ГС
Родитељи из пакла: Кћерку (6) голу закључавали у кавез, изгладњивали и премлаћивали

Родитељи из Пенсилваније оптужени су да су тукли своју шестогодишњу кћерку, данима је изгладњивали и држали у затвореном кавезу за псе током ноћи, преносе амерички медији.

Џејкоб Вилијам Вајт (37) и Мими Ен Фрост (33) ухапшени су прошле недјеље након интензивне истраге која је почела када су полицајци први пут послати у њихов дом 7. јануара.

Вајт је позвао 911 тог дана и рекао да је његова кћерка доживјела напад када је једно од њихово осталих петоро дјеце покушало да је окупа. Када је полиција касније стигла, затекла је кућу у предграђу у ужасном стању, са изметом размазаним по поду, мирисом урина и смећем разбацаним свука унаоколо.

Њихов нећак, који живи у кући заједно са њима, рекао је истражитељима да су дјевојчицу сваке ноћи закључавали у кавез и терали је да једе псећу храну, преноси Њујорк пост

– У недостатку бољих ријечи, она је била мучена код куће – рекао је Аубел.

Отац није дозволио полицији да уђе у кућу, већ је извео кћерку. Тијело дјевојчице било је прекривено отвореним ранама. Када је стигла у болницу, установљено је да пати од хипотермије.

Дјевојчица је наводно имала сломљене и покварене зубе и није била код љекара најмање три године, наводи се у медицинском извјештају.

– Дјевојчица је у овом кавезу живјела гола без хране. Кажњавана је ако је напустила кавез да оде по храну – рекао је тужилац и додао да постоје докази да је у злостављању учествовало “бар неко” од друге дјеце.

Полиција је у кући пронашла осам паса и двије мачке. Како се наводи у кривичној пријави, дјевојчица је психологу рекла да је свако вече била принуђена да једе храну за псе и да спава у кавезу. Поред батина, рекла је да јој је отац пуцао у ноге ваздушним пиштољем.

Родитељи су ухапшени и суочавају се са више оптужби, укључујући злостављање, пише Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана