Разјарени бик искочио из ринга, набио роговима жену у црвеној мајици (ВИДЕО)

Г.С.
Foto: Гардијан

СИСТЕРС - Током родеа одржаног овог викенда у америчком граду Систерс један разјарени бик је искочио из арене у Орегону и јурнуо кроз гомилу гледалаца у суботу, насилно бацајући и газећи жену која му се нашла на путу.

Хаотични видео приказује како унезвјерена животиња напада жену — која је носила црвену мајицу на паркингу испред родео арене.

Бик, назван Парти Бас, је дигао жену у ваздух тако да је снажно ударила главом пре него што ју је узнемирена животиња други пут одбацила својим роговима. Пала је на земљу под ноге бика који је буквално пролазио кроз сто,  а затим је побјегао у други дио паркинга.

Ипак очајнички покушај бика да побјегне био је кратког вијека, и Парти Бас је ухваћен од стране родео јахача поред боксова за стоку, рекла је Асоцијација Систерс Родео, која је организовала традиционални Систерс родео, који привлачи многе од најбољих каубоја нације и хиљаде гледалаца.

Три особе су повријеђене “као директна посљедица акције бика, а двоје од њих су превезени у локалну болницу”, рекла је асоцијација у саопштењу. Сви су отпуштени следећег дана.

Замјеник шерифа је такође задобио мање повреде док је реаговао на дивљи бег, али није рекао да ли је то узроковао Партy Бус, полиција је рекла КТВЗ.

Инцидент се догодио нешто прије десет увече, током последње рунде родеа, преноси Њујорк Тајмс.

Упозорење: Узнемиравајући снимак

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана