“Путници вриштали”: Мушкарац на аеродрому разбио флашу, па се сјекао по врату (VIDEO)

GS
Foto: Telegram

Балканац је направио хаос на аеродрому у Боготи када је почео да се сијече по врату наочиглед бројних путника.

Права драма одиграла се на међународном аеродрому Ел Дорадо у суботу увече, када је држављанин Бугарске себи поломљеном стакленом флашом нанио посјекотине по врату. Претходно је од званичника имиграционих служби тражио да му помогну да се врати у Европу.

Према наводима извора, Бугарин је дошао видно узнемирен на аеродром тврдећи да је жртва пљачке и да је остао без свих личних ствари, укључујући пасош и паре.

Мушкарац је наводно молио званичнике на аеродрому да му помогну да се врати у Бугарску, али су га они упутили на амбасаду. Након што му је речено да неће моћи да се укрца у авион, он је поломио стаклену флашу и почео је себе да сијече по врату наочиглед бројних путника на препуном аеродрому.

Путници су вриштали у паници док је Бугарин себи наносио посјекотине, а обезбјеђење је покушало да га ухвати како би га спријечили да се убије.

На узнемирујућем снимку види се како мушкарац тетура покушавајући да побјегне од полиције, која покушава да га омами шокером, како би га смирила, преноси Телеграф.

Држављанин Бугарске је некако успио да се пробије кроз чек-ин прије него што га је полиција савладала и одвела у болницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана