Путници тврде да их је спасио: Мушкарац отворио врата авиона и ходао по крилу (ВИДЕО)

ГС
Путници тврде да их је спасио: Мушкарац отворио врата авиона и ходао по крилу (ВИДЕО)

Мексичка полиција је ухапсила мушкарца након што је отворио врата авиона предвиђена за евакуацију у хитним ситуацијама те потом ходао по крилу.

 Инцидент се догодио у авиону који је сатима био "заглављен" на писти без укљученог клима уређаја, а путницима није понуђена чак ни вода.

Званичници аеродрома су саопштили да штете није било, а путник је предан полицији. Ипак, остали путници авиона, који је требао полетјети за Gyatemala  Цити, потписали су заједничко писмо у којем наводе да путник има њихову пуну подршку, јер се на такав потез одлучио како би "заштитио остале".

"Кашњење и недостатак зрака довело је до увјета који су угрозили здравље путника. Спасио нам је животе", навели су путници, преноси Кликс

У авиону компаније Aeromexico било је најмање 77 путника. Они су додали да су од стјуардеса тражили воду, али је нису добили.

 

Más de 3 horas esperando a que @Aeromexico “solucionara” la falla de su aeronave, sin aire, con puertas cerradas, sin agua, sin información, señoras de la tercera edad al borde del desmayo y su empleada (de cuarta por cierto) burlándose de la situación @lopezdoriga @CarlosLoret pic.twitter.com/PiFkbd56Vr

— Regina (@regina_villazon) January 25, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана