Путин: Русија ће остварити своје циљеве

ГС
Путин: Русија ће остварити своје циљеве

Русија ће остварити своје циљеве у борби против неонациста у Донбасу, Новорусији и Курској области, као што је остварила циљеве у борби против терориста, а злочинци ће бити кажњени, изјавио је данас руски предсједник Владимир Путин на састанку са представницима удружења жртава терористичких напада "Мајке Беслана".

"Што се тиче противника, наших непријатеља, које сам поменуо, они настављају овај посао у покушају да уздрмају нашу земљу. И као што смо се ми борили против терориста, данас се морамо борити против оних који чине злочине у  Курској области, Донбасу, Новорусији. Као што смо постигли своје циљеве у борби против тероризма, ми ћемо те циљеве остварити и у борби против неонацизма и, наравно, казнићемо злочинце", поручио је руски лидер, преноси РИА Новости.

Путин је данас посјетио меморијални комплекс Град анђела, гдје је сахрањено 266 од 334 погинулих у терористичком нападу на школу бр. 1 у Беслану 2004. године.

Он је положио цвијеће на "Дрво туге" – споменик погинулим таоцима, као и на споменик војницима специјалних јединица "Алфа" и "Вимпел" који су погинули током напада на школску фискултурну салу, у којој су милитанти држали таоце три дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана