Путин: Носићемо се са свим потенцијалним потешкоћама

Срна
Путин: Носићемо се са свим потенцијалним потешкоћама

МОСКВА - Русија ће да се носи са свим потешкоћама које одређене земље покушавају да јој створе, изјавио је руски предсједник Владимир Путин.


"Ми ћемо се усредсредити на мјере које предузимамо и које морамо да предузмемо како бисмо се суочили са потешкоћама које одређене земље стварају Русији. Оне до сада нису успјеле да ураде било шта разумно у смислу испуњавања циљева постављених у вези са Русијом. Убијеђен сам да никада неће успјети", рекао је Путин на састанку са сталним члановима Савјета безбједности Русије.

Он је истакао да "треба бити свјестан онога што се дешава".

"Зато, хајде да разговарамо о тим питањима", додао је Путин.

Путин је након обраћања замолио министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова да се обрати присутнима, пише ТАСС.

Редовном састанку Савјера безбједности присуствовали су и предсједавајућа Савјета Руске Федерације Валентина Матвијенко, предсједавајући Државне думе Вјачеслав Володин, предсједавајући руског Савјета безбједности Николај Патрушев, његов замјеник Дмитриј Медведев, шеф извршне канцеларије руског предсједника Александар Бортников, директор Спољне обавјештајне службе Сергеј Наришкин и специјални представник руског предсједника за заштиту животне средине, екологију и саобраћај Сергеј Иванов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана