Путин изабрао: Ево кога жели за предсједника Америке (ВИДЕО)

Агенције
Путин изабрао: Ево кога жели за предсједника Америке (ВИДЕО)

МОСКВА - Руски предсједник Владимир Путин изјавио је у сриједу да је погледао дијелове дебате између Џоа Бајдена и Доналда Трампа те да и даље преферира Бајдена за новог америчког предсједника.

Упитан је ли био бољи Бајден или Трамп те је ли се његова преференција за Бајдена промијенила након дебате, Путин је рекао: "Ништа се није промијенило".

"Јесмо ли знали што би се могло догодити? Јесмо", додао је.

Путин је неколико пута јавно рекао да више преферира Бајдена него Трампа, чак и након што га је Бајден назвао "лудим ку*виним сином".

На питање о Трамповим изјавама да би, ако побједи на изборима, могао одмах зауставити рат у Украјини, Путин је рекао да их Русија схвата озбиљно, али да му нису познате никакве појединости Трамповог мировног приједлога.

"Чињеница да је господин Трамп предсједнички кандидат показује да је спреман и да жели зауставити рат у Украјини, то схватамо озбиљно", рекао је Путин.

"Ја наравно нисам упознат с приједлозима како то мисли учинити. То је кључно питање. Али нема сумње да он то мисли озбиљно и ми то подржавамо", додао је Путин, преноси Јутарњи.

 

JUST IN: President Putin says he takes Donald Trump&39;s plan to end the war with Ukraine very seriously and Russia supports it. pic.twitter.com/NQP56y4cCK

— BRICS News (@BRICSinfo) July 4, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана