Путин и Лукашенко се састали двапут у 24 часа, ево шта је разлог

ГС
Путин и Лукашенко се састали двапут у 24 часа, ево шта је разлог

МИНСК - Руски предсједник Владимир Путин састао се са својим бјелоруским колегом Александром Лукашенком два пута у посљедња 24 сата како би “финализирали многа питања”, извијестила је бјелоруска државна новинска агенција Белта.

Састанци су одржани у Санкт Петербургу, јутрос током доручка у Руском музеју, као и на неформалном самиту Заједнице независних држава (ЦИС) синоћ, јавља агенција.

- Јуче смо разговарали о многим темама не само уз чај, него и касно навече кад смо се враћали кући. Понекад су потребне године да неке државе расправе толико ствари у тако кратком времену. У међувремену смо навече ставили много тачака на и, настављајући наш мински дијалог, јер се углавном радило о економији - рекао је Лукашенко.

Путин је јутрос позвао Лукашенка на доручак како би разговарали о “билатералним односима” и другим важним питањима, извијестила је Белта.

- Иако смо стално у контакту, с времена на вријеме искрсну неки проблеми па се с њима морамо позабавити и донијети потребне одлуке како бисмо их ријешили на учинковитији начин - рекао је Путин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана