Путин: Будућност Русије рjешава се на фронту

Srna
Foto: Sputnik

Власти треба да раде онолико колико руска војска ради на првој линији фронта, изјавио је предсједник Русије Владимир Путин на састанку Савјета за стратешки развој и националне пројекте и комисија Државног савјета за друштвено-економски развој.

- Сви смо заједно, сви који сједе овдје и сви ваши тимови на терену, сви морају да раде управо онако како наши момци раде на првој линији фронта- нагласио је он.

Руски лидер је истакао да је потребно стално и напорно радити, при томе схватајући у ком се тренутку своје историје сада налази Русија.

И управо су на основу тога представници власти дужни да граде циљеве, задатке и сам стил рада.

- Сви знамо да се главни задаци будућности земље у великој мјери рјешавају на борбеној линији. То никада не треба заборавити - нагласио је Путин.

Он је додао да, упркос потешкоћама које стране земље покушавају да створе Русији, земља има све ресурсе и кадрове за спровођење задатих развојних планова.

- Увјерен сам да и поред објективних тешкоћа које покушавају да нам створе из иностранства и упркос актуелним искушењима са којима се суочавамо, ипак имамо све могућности – ресурсе, кадрове за реализацију задатих планова, за самоувјерен и дугорочан свеобухватан развој Русије, наших територија, региона и насеља - закључио је Путин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана