Пуцњава у Бриселу, има мртвих

Г.С.
Foto: Vrt.be

БРИСЕЛ - Једна особа убијена је јутрос у пуцњави, четвртој за неколико дана у Бриселу, преносе бриселски медији.

Неколико људи је повређено у пуцњавама, које су се од недеље догодиле у подручју око Порт де Хала, а једна особа је ухапшена, преноси Брисел тајмс.

Како наводи бриселски РТЛ, све четири пуцњаве, од којих је прва била у недељу, повезане са сукобом дилера дроге. Из канцеларије бриселског јавног тужилаштва потврдили су да су се у ноћи уторак на сриједу догодиле две пуцњаве, преноси Б92.

Прије пуцњаве у којој је јутрос убијена једна особа, у ноћи са уторка на сриједу испаљени су хици из аутомобила на једну продавницу, али нико није повријеђен том приликом, навели су из тужилаштва. Како су додали, полиција је на лицу мјеста пронашла неколико чаура и ухапшена је једна особа, која се налазила у продавници.

У истом крају у Бриселу за само неколико дана догодиле су се четири пуцњаве, од којих је прва била у недељу увече, када су повређене две особе. 

До друге пуцњаве је дошло у уторак током дана, када је пуцано из ратног оружја у ваздух, а осумјичени за пуцњаву су, док су бјежали возилом, ударили једну жену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана