Пронађено писмо Брајана Волша у вези нестанка Ане из Београда

Г.С.
Пронађено писмо Брајана Волша у вези нестанка Ане из Београда

Амерички медији су објавили фотографију руком писане поруке Брајана Волша, која је наводно пронађена на трпезаријском столу у дому Волшових у Кохасету. Како преносе амерички медији, претпоставља се да је Брајан писао "припремљен говор" о Анином нестанку, а намјењен за њихове пријатеље. Његове супруге Ане Волш нема већ 12 дана, а не престају да испливавају нови детаљи о мистерији нестале Београђанке.

Пресавијена порука, коју је Брајан написао плавим мастилом, носи назив "Одговор пријатељима" и чини се да је његова порука намењена забринутим вољенима усред растуćих спекулација о нестанку његове жене.

Брајан Волш, који је сада у притвору након што је оптужен за обмањивање полицајаца у истрази, пише: "Цијеним вашу забринутост. Тренутно је мој фокус на проналажењу Ане и дружењу са…"

Одмах испод ње, дјелимично је видљива друга биљешка која садржи листу нумерисаних задатака, која почиње са "1. Та", вјерује се да ту пише ријеч разговор или порез. Даље се наводи, "2. Позови" и "3. Позови … сутра".

Биљешке су очигледно написане након што је његова супруга нестала.

Такође, настале су и прије него је Волш приведен у државни притвор, када је ухапшен у недjељу због ометања истраге у случају нестанка своје супруге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана