Пролазници од часа јоге помислили да је масовно убиство и пријавили полицији

Tanjug
Foto: Twitter

ЛОНДОН - Пролазници у Линконширу пријавили су полицији чин "ритуалног масовног убиства" након што су случајно угледали неколико људи који леже на поду током часа јоге.

Након позива, пет полицијских аутомобила сјурило се у сриједу увече у Чапел Сент Леонардс у Линколнширу.
    
Полиција је потврдила  да су сви безбедни и добро, а да је позив упућен с "добрим намерама", преноси ББЦ.
    
Инструкторка јоге Мили Лоус (22) рекла је да је мислила да је пријава о  убиству у почетку била шала и да јој је „смешно и надреално" да неко за њу помисли да је масовни убица. 
    
Она је рекла да је држала час јоге за седморо ученика у кафеу "Сеасцапе" који се налази у згради, када је угледала два пролазника како изблиза вире кроз стаклени прозор током фазе "шавасане" или опуштања.
    
„Ученици леже покривени ћебадима, очи су им затворене. Веома је мрачно унутра. Соба је била осветљена свећама и малим лампицама, а ја сам шетала около свирајући бубањ. Пар пролазника са псима је дошао до прозора и погледао унутра, али су врло брзо отишли", рекла је инструктурка.
    
Она је навела да је касније сазнала да су људи позвали полицију и пријавили ритуално масовно убиство, јер им је тако деловало. 
    
Менаџери кафеа "Сеасцапе" покушали су да умире становнике и захвалили су полицији на брзом одговору.
    
„Ако је неко синоћ у 21.30 чуо масу полицијских сирена у Чепел Сент Леонардсу будите спокојни, полиција је била на путу за кафић након што је неко пријавио масовно убиство у нашој згради, видевши неколико људи како леже на поду, за шта се испоставило да је час јоге", наводи се у објави на Фејсбуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана