Принцеза Кејт првим појављивањем након пола године подсјетила зашто је краљица стила

ГС
Принцеза Кејт првим појављивањем након пола године подсјетила зашто је краљица стила

ЛОНДОН - Кејт Мидлтон је коначно поново у јавности! Ово је вијест дана за Британце, који су одахнули и увјерили се да је њихова принцеза жива и у добром стању, те су утишане све теорије завјере, које су се кретале од тога да више није у животу до оног да је трудна са љубавником.

Уједно, Кејт је показала да је ни тешка болест није сломила, те да је и даље краси широк осмијех и беспријекоран модни стил.

Кејт Мидлтон данас се придружила осталим члановима британске краљевске породице на традиционалном свечаном догађају „Trooping the Color“, а морамо се признати да је лијепа Британка заиста блистала.

Европи су недостајале њене отмјене, елегантне комбинације које никада нису подбациле у остављању снажног утиска, пише Блиц.

Принцеза од Велса, која је од фебруара ове године подвргнута третману превентивне хемотерапије, за први јавни излазак послије више од шест мјесеци изабрала је хаљину своје омиљене дизајнерке - Британке Џени Пекам.

Ријеч је о једноставној, али врло луксузној тоалети у њеном препознатљивом стилу; стиже у миди дужини и белој боји. Прати линију тијела, а око струка је украшена са двије црне траке, те сличан детаљ има и у предјелу оковратника, заједно са великом, романтичном машном.

Кејт је ријешила да све буде у црно-беијлом тону, па је издање заокружила класичним бијелим салонкама и црном писмо ташном од преврнуте коже, као и феноменалним шеширом са белим ободом, а црним горњим дијелом.

Славна 42-годишњакиња имала је и врло сложену, свечану пунђу, као и јаку шминку, а бисерне минђуше у винтиџ стилу донијеле су ретро гламур цијелој комбинацији.

И принцеза Шарлот је била сјајно стилизована и модно усклађена са мајком! Ова деветогодишњакиња била је неодољиво симпатична у тегет хаљиници А кроја са бијелом машном ин спираној морнарским стилом.

Дјевојчица је имала и беле балетанке, те бијелу машну у коси, а читаво издање било је у складу са оним саме Кејт, па су мама и ћерка изгледале као одличан модни дуо.

Посљедње јавно појављивање пронцезе Кејт као члана британске краљевске породице било је на Божић прошле године.

У петак је принцеза на друштвеним мрежама подијелила најаву свог спорог повратка у очи јавности. У изјави је изразила захвалност на подршци коју је добила и понудила најновије информације о свом здрављу.

Откако се придружила краљевској породици када се удала за принца Вилијама у априлу 2011, Кејт Мидлтон сваке године присуствује " Trooping the Color " заједно са другим истакнутим члановима британске краљевске породице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана