Принц Хари и Вилијам не планирају састанак помирења

Танјуг
Принц Хари и Вилијам не планирају састанак помирења

ЛОНДОН- Британски принц Вилијам не планира да се састане са својим млађим братом Харијем, када он дође на крунисање њиховог оца, наводе извори блиски краљевској породици.

Краљевски аналитичари открили су да је Хари (38) у суботу разговарао са својим оцем у покушају да ублажи напетости, али да се том приликом није бавио актуелним спором са Вилијамом, преноси Дејли мејл.

Сматрају да би било лијепо да се Хари задржи неко вријеме и буде пријатељски настројен, али вјерују да ће његово самостално путовање бити краткотрајно, прије свега због "густог" распореда обавеза.

Вилијам и Хари ће се видјети током крунисања 6. маја у Вестминстерској опатији, што је први пут да се сусрећу након што је Хари објавио књигу у којој је означио Вилијама као главног супарника.

Извори твде да је краљ Чарлс задовољан доласком најмлађег сина, али се сматра да се принц од Велса и даље осјећа издано и љуто, посебно због открића у мемоарима, као и да је јаз међу браћом толико велик да не виде како ће се тај однос икада поправити, наводи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана