Политичарка ножем избола кћерку и мужа, оптужила их да су "сотоне"

ГС
Политичарка ножем избола кћерку и мужа, оптужила их да су "сотоне"

Америчка политичарка Џули Мичел немилосрдно је избола ножем кћерку и мужа - у нападу за који је мислила да је фаталан - након што их је обоје оптужила да су "сотоне", саопштила је локална полиција.

Мичелова (54) је била прекривена крвљу и наоружана великим кухињским ножем када је полиција стигла у њен дом у предграђу Форт Лодердејла, наводи се у изјави о хапшењу полиције Теквеста.

Политичарка са Флориде, која се кандидује за мјесто у сеоском вијећу, „активно се опирала“ хапшењу и намјерно је ударила двојицу полицајаца који су покушавали да је контролишу, наводи се у документу.

Њена кћерка тинејџерка, која је хистерично плакала, пронађена је испред куће са „раздеротином на глави“.

„Моја мама је управо избола мене и мог тату“, рекла је она полицајцима који су одговарали.

Муж политичарке је пронађен унутра са убодом у надлактици лијеве руке, наводи се у записнику.

Све троје су хитно превезени у болницу, гдје је Мичелова наводно наставила своје вербално – и очигледно религиозно – дивљање.

„Бог још воли свијет и дао нам је свог сина јединца“, наводно је говорила.

На питање зашто је извршила напад рекла је да је то зато што се одрекла Сотоне.

“Рекла ми је да Сотона живи у њеном дому. Када сам је питао о убадању, рекла ми је да су њен муж, кћерка и њихов пас ђаволи па је содомизирала свог мужа и убола кћерку у срце”, написао је наредник полиције Теквеста у свом извјештају.

“Када сам је питао да ли мисли да су јој кћерка и муж мртви или живи, ​​рекла је да мисли да су обоје мртви“, додао је он.

У вријеме инцидента, Мичелова је била један од два кандидата који су се кандидовали за мјесто у петочланом вијећу села Теквест на изборима 19. марта.

На веб страници њене кампање, која је у међувремену уклоњена , навела је “одржавање високих стандарда јавне сигурности” као један од својих приоритета.

Статус њене кампање је нејасан, али је портпарол села рекао за „Палм Бич Пост“ у петак да нико из њеног тима није пријавио било какву промјену у вези са њеном кандидатуром.

Медијски извјештаји наводе да је Мичелова била координатор услуга сусједства за град Јупитер скоро 20 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана