Полиција трага за мушкарцем који је пријетио убиством Трампу, а ево шта он каже

Танјуг
Полиција трага за мушкарцем који је пријетио убиством Трампу, а ево шта он каже

ВАШИНГТОН- За мушкарцем из Аризоне подигнута је потјерница након што је преко друштвених мрежа пријетио да ће убити бившег предсједника САД и кандидата Републиканске партије на предстојећим предсједничким изборима Доналда Трампа, саопштено је из канцеларије шерифа округа Кочиз.

Из шерифове канцеларије такође је саопштено да је за мушкарцем, Роналдом Лијем Сиврудом, расписано више налога за хапшење у држави Висконсин, преноси Ројтерс.

Трамп је тренутно у округу Кочиз, гдје у оквиру изборне кампање обилази границу САД и Мексика.

-Нисам чуо за ту пријетњу, али нисам толико изненађен, разлог за то је што желим да радим ствари које су лоше по лоше момке - рекао је Трамп.

Како наводи Ројтерс, ово је посљедња у низу пријетњи предсједничким кандидатима уочи избора заказаних за 5. новембар.

Почетком августа, мушкарац из Вирџиније оптужен је да је пријетио кандидаткињи Демократске партије Камали Харис, а мушкарац из Њу Хемпшира ухапшен је у децембру због пријетње да ће убити републиканске предсједничке кандидате.

Трамп је у јулу упуцан у уво током предизборног митинга, а том приликом један човјек је убијен и њих двоје је повријеђено.

Упркос покушају убиства и недавним пријетњама Трамп је рекао да ''веома поштује'' Тајну службу и похвалио начин на који обављају свој посао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана