Полиција на ногама: Младић убио три особе па побјегао украденим аутом (FOTO)

GS
Foto: X.com

ПЕНСИЛВАНИЈА- Полиција трага за мушкарцем који је наводно пуцао и убио три особе јутрос у округу Бакс, Пенсилванија, прије него што је побјегао у возилу украденом.

Полиција трага за Андреом Гордоном, који је последњи пут виђен како вози украдену Хонду ЦРВ.

Полицајци су позвани у блок Вивпоинт Лејн у Левитауну јутрос због пријављене пуцњаве.
Окo 9:00, полиција је реаговала када је Гордон наводно пуцао и убио још једну особу прије него што је побјегао са лица мjеста, преноси 6abc.

Саопштено је да је младић отео возача пријетњом пиштољем на паркингу продавнице Долар Генерал у Морисвилу. Возач који је отет није повријеђен.

Полиција вјерује да је Андре Гордон познавао све три убијене жртве. Вјерује се да је Гордон тренутно бескућник и да има везе са подручјем Трентон, Њу Џерси.

Возило којим је управљао Гордон последњи пут примијећено како вози је тамно сива Хонда ЦРВ из 2016, са регистрацијом у Пенсилванији КФР 1534 и наљепницом „Намасте“ са бијелим словима на десној страни задњег браника, сазнаје Глас Српске.

BREAKING / SHOOTER IDENTIFIED
Andre Gordon,26, armed with assault rifle now driving stolen dark gray Honda CRV he carjacked, license plate KFR 1533. “Namaste” sticker in white letters on right side of back bumper. Gordon is 6 feet one inch tall with thin build. pic.twitter.com/2Wrvmj3GDb

— Steve Keeley (@KeeleyFox29) March 16, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана