Полицајка Алиса Бајрактаревић ометала истрагу, колеге објавиле њену експлицитну фотку

ГС
Foto: Дејли Мејл

ЊУЈОРК - Полицајка из Бронкса, врло занимљивог имена и презимена, Алиса Бајрактаревић (34), доспјела је у жижу јавности прошле године након што је покушала да спријечи колеге да ухапсе њеног наводног дечка, иначе дилера дроге.

Због ометања рада полиције, Алиса је суспендована, а годину дана касније, она тужи одјељење.

И то због њене наге фотографије, коју је један од колега прослиједио у групу, након хапшења њеног наводног момка.

Наиме, Алиса се придружила одјељењу 2012. године и током кратког периода се забављала са поручником Марком Ривером, ком је послала своју фотографију у топлесу, преноси АТВ.

Како наводи у својој тужби, Ривера је након сазнања да је Барјактаревићева суспендована подијелио њену фотографију са осталим колегама, која наравно није остала само у том дописивању.

Поред порука, колеге су дијелиле њене личне податке, као што је адреса њених родитеља, тврди она.

„Радиш ствари са повјерењем. Дванаест година су одлучили да ово задрже на свом телефону? Шири се попут шумског пожара“, додала је.

 

Иначе, за фотографију је сазнала тако што јој је синдикални делегат рекао да ју је пензионисани официр послао на групно ћаскање, а затим је скоро свакодневно добијала поруке од колега које су то видјеле или чуле.

Градско правосуђе је саопштило да ће размотрити тужбу. Полиција Њујорка је одбила да коментарише тужбу, али је рекла да „не толерише дискриминацију или сексуално узнемиравање у било ком облику и да је посвећена радном окружењу које поштује разнолику радну снагу“.

Иначе, Бајрактаревићева је у парници инсистирала да њен наводни момак није дилер дроге, али је суспендована на 30 дана без плате и наложено јој је да престане да се дружи с њим након истраге полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана