Полицајци шокирани: Дјеца играла фудбал на ауто-путу, мајка све снимала

Агенције
Полицајци шокирани: Дјеца играла фудбал на ауто-путу, мајка све снимала

Тешка саобраћајна незгода догодила се у петак између Хомберг-Охма и Алсфелда у округу Вогелсберг (Хесен) при чему је настао саобраћајни застој. Возач форд фијесте претходно је из непознатих разлога излетио с пута, ударио је у ауди и преврнуо се. У болницу је одвезено двоје путника.

Када су дежурни полицајци на екранима надзорних камера ауто-пута погледали мјесто несреће, остали су шокирани. Наиме, како преноси Феникс магазин, неколико дјеце је чекање у саобраћају “кратило” играњем фудбала на ауто-путу, а мајка је све снимала мобилним телефоном.

„Стварно никада прије нисам доживио нешто слично. Ово је изузетно опасно, а у најгорем случају чак и смртоносно. Као да није довољно необично то што су дјеца играла фудбал на ауто-путу, мајка је све снимала“, рекао је портпарол полиције. Полиција је одмах послала додатну патролу на ауто-пут. Кад су стигли, жена и дјеца већ су били отишли.

„Молимо све да никада не пуштају своју дјецу да се играју на ауто-путу. Генерално није допуштено излазити на ауто-пут у саобраћајној гужви. Можете бити новчано кажњени“, рекао је портпарол полиције.

Иако полиција понашање жене и дјеце у саобраћају сматра изузетно опасним, против њих вјероватно неће бити истраге. Идентитет жене није познат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана