Погубљен пар који је двоје дјеце бацио са 15. спрата

Танјуг
Погубљен пар који је двоје дјеце бацио са 15. спрата

ПЕКИНГ - У Кини је погубљен пар који је проглашен кривим за убиство двоје дјеце коју су бацили кроз прозор са 15. спрата стамбене зграде 2020. године, саопштио је суд.

Погубљени су отац дјеце Џанг Бо и његова партнерка Је Ченгчен, а они су раније проглашени кривима за убиство двогодишње дјевојчице и једногодишњег дечака 2020. године, преноси Синхуа. Суд је навео да су они убиство дјеце покушали да представе као случајан пад кроз прозор.

Пар је погубљен у сриједу у југозападном кинеском граду Чонгкингу.

Како се наводи, Џанг је започео аферу са Јеом, а касније се развео од своје жене. Када је почео везу са Јеом није је обавијестио о свом брачном и родитељском статусу, али је она наставила да га виђа и након што је сазнала истину, саопштио је суд.

Међутим, и након што се Џанг развео од своје жене у фебруару 2020. године, Је је и даље видјела двоје деце као "препреку за удају за Џанга и терет за њихов будући заједнички живот", без обзира на то што су Џанг и његова бивша супруга склопили споразум о старатељству над својом дјецом. Они су смислили план да убију дјецу и то представе као случајан пад кроз прозор.

Је је вршила притисак на Џанга, постављала рокове и пријетила, а он је 2. новембра 2020. године бацио своју децу кроз прозор свог стана на 15. спрату, навео је суд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана