Пријетио пиштољем раднику брзе хране јер је одбио дрогу умјесто новца за рачун

Г.С.
Пријетио пиштољем раднику брзе хране јер је одбио дрогу умјесто новца за рачун

ДЕНВЕР - Мушкарац који је пријетио раднику Бургер Кинга јер је овај одбио да прихвати дрогу умјесто новца за направљени рачун, након чега је отворио ватру, осуђен је на 143 године робије!

Тужилаштво је објавило пресуду у четвртак у вези инцидента у драјв-ин ресторану брзе хране, што је само дјелић серије кривичних дјела које је починио Јуџин Робертсон (40) у Аурори, предграђу Денвера. Све се догодило у октобру 2022. године и пуком срећом у пуцњави која је услиједила није било жртава ни повријеђених.

„Сматрамо да је ова казна од 143 године робије за вишеструка кривична дјела које је починио. Порота је препознала тежину злочина и страх којем су жртве биле изложене. Вјерујемо да је судија изрекао правичну казну“, навео је Ерик Рос, портпарол тужилаштва.

Након што је Робертсон уперио пиштољ у радника драјв-ин ресторана, он је ушао у једну продавницу прекопута и уперио пиштољ у радника на каси. Тада је видио да је продавница под видео надзором након чега је пуцао у камеру и отишао. На паркингу је пуцао у правцу два случајна пролазника.

Свједоци су на суђењу навели да је изгледало као да са Робертсоном нешто није било у реду и да је изгледало као да прича са Богом, као и да је код себе носио Библију.

Касније исте вечери једна познаница осуђеног, позвала је полицију јер је он покушао насилно да јој уђе у стан пошто није жељела да му отвори. И том приликом је испалио неколико хитаца. Полиција је наоружаног насилника примијетила недалеко од њеног стана, крио се у жбуњу гдје је и ухапшен, пренијела је агенција АП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана