Пилот открио пол дјетета па погинуо ВИДЕО

ГС
Пилот открио пол дјетета па погинуо ВИДЕО

Забаве за откривање пола дјетета замишљене су као забаван начин да се породици и пријатељима каже да ли ће будући родитељи на свијет дочекати дјевојчицу или дјечака.

Оваква забава у Мексику током викенда је пошла по злу када је пилот погинуо након што се срушио авион којим је управљао како би испустио плави или рози дим 

Такозвани "gender reveal" или откривање пола је постао тренд међу паровима који очекују дијете. Обично пријатељи будућих родитеља направе забаву у којој ће на што креативнији начин саопштити да је дијете женско или мушко.

Видео објављен на интернету показује како авион испушта ружичасти дим док прелијеће пар који окружен ружичастим и плавим балонима, преноси Н1.

Снимак биљежи тренутак када се, како се чини, лијево крило авиона одваја од трупа.

Власти у Наволату, у држави Синалоа, рекле су за ЦНН да је пилот преминуо у болници након пада.

Алан Францисцо Рангел из Црвеног крижа Синалоа рекао је за ЦНН да су болничари помогли пилоту на мјесту несреће у Сан Педру, Наволато, а затим га одвели у локалну болницу, гдје је преминуо.

 

 

Pilot killed after his Piper PA-25 left wing failed at a gender reveal party in the town of San Pedro, Mexico. pic.twitter.com/6JILK7fsGm

— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) September 3, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана