Песков: Путин никада не вријеђа друге политичаре

Срна
Песков: Путин никада не вријеђа друге политичаре

МОСКВА- Предсједник Русије Владимир Путин себи никада не дозвољава да се спусти на ниво личних увреда, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Он је одговорио на питање новинара у вези са шансама за оштар одговор предсједнику САД Џозефу Бајдену који је Путина назвао "доктатором".

"Знате да се наш предсједник никада не спушта на ниво личних увреда када се ради о његовим колегама. Он сигурно има своје мишљење о том стилу реторике. Али, понављам, предсједник се никада није спуштао на тај ниво нити ће то учинити", нагласио је Песков.

Према његовим ријечима, најважније је то што Путин има подршку већине Руса, као што је то потврђено више пута на предсједничким изборима, јавио је ТАСС.

"Предсједник Бајден у цијелој својој политичкој каријери није имао исти ниво подршке као предсједник Путин. То је нешто чему би он, вјероватно, требало да стреми", навео је Песков.

Песков је истакао да је Бајден суочен са "веома тешким изборима" у САД.

"Схватамо да САД сада активно склањају непожељну конкуренцију са изборног поља, али ми имамо своје забринутости са којима ћемо да се позабавимо", додао је Песков.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана