Палестинац се великом брзином забио у израелски оклопњак, возач погинуо (ВИДЕО)

Г.С.
Foto: Скриншот

НАБЛУС - Возач Палестинац се јуче великом брзином закуцао у паркирано оклопно возило на Западној обали, саопштила је израелска полиција.

Палестинац (27) из околине Наблуса, је погинуо, док нико од полицајаца није повријеђен.

Снимак сигурносних камера показао је како аутомобил јури према оклопном возилу и полицијском патролном аутомобилу, док неколико полицајаца стоји поред.

Непосредно прије него што се аутомобил закуцао у оклопно возило, полицајац се наизглед несвјесно склонио и избјегао смрт.

Инцидент се догодио на саобраћајници у близини насеља Офра на Западној обали. Истражује се као терористички напад.

Иначе, израелске снаге сигурности тренутно су у високој приправности због страха да ће Хамас покушати извести терористичке нападе како би осветио свог убијеног вођу Јахију Синвара, архитекта масакра 7. октобра.

Израелци тврде да су од 7. октобра а прошле године ухапсили око 5.250 Палестинаца широм Западне обале, укључујући више од 2.050 оних који су били повезани с Хамасом. Према министарству здравства Палестинске самоуправе, више од 716 Палестинаца са Западне обале убијено је у том периоду.

Израелске обрамбене снаге (ИДФ) наглашавају како се у великој већини случајева радило о наоружаним нападачима који су убијени у размјени ватре, преноси Индекс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана