Ово је зградa у којој живи преко 18.000 људи (VIDEO)

GS
Foto: X

Зграда невјероватних размјера близу Санкт Петербурга права је људска кошница. Налази у граду Кудрову, а према подацима компаније која је градила објекат, зграда је предвиђена за 20.000 људи.

"Нови Окервиљ" заправо изгледа као град у граду. Има преко десет продавница, три салона љепоте, приватни дјечји вртић, три кафића, пошту, апотеку, дом здравља, спортске терене... Одмах поред зграде су школа и вртић, хипермаркет је 500 метара од зграде, и још много садржаја.

"Ја једном пола године нијесам излазио из дворишта зграде јер овдје постоји све што је потребно, а радио сам од куће", прича један од станара, преносе медији.

Станари кажу да им до најближе станице метроа треба 25 минута пјешке или аутобусом, а то је већ Санкт Петербург.

Бесплатно паркирање је у дворишту зграде, у неколико редова. Како се ближи вече, потрага за мјестом све више личи на авантуристичку видео-игру, преноси РТЦГ.

 

Im riesigen Novy Okkervil #Wohnkomplex in Kudrowo gibt es 3.780 Wohnungen und in Zukunft auch 60 funktionierende Infrastrukturobjekte, darunter eine #Poliklinik, eine #Schule für 1.600 Schüler und drei Kindergärten. pic.twitter.com/lvf2JjiF5h

— RT DE (@de_rt_com) January 30, 2022

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана