Ово је човјек који је убијен током напада на Трампа (ФОТО)

ГС
Foto: Агенције/Илустрација

Откривен је идентитет мушкарца који је убијен током атентата на Трампа

Идентификован је мушкарац убијен у атентату на Доналда Трампа на његовом митингу у Пенсилванији.

Кори Коператоре, пензионисани шеф ватрогасне службе града Бафало, сједио је иза бившег предсједника кога је упуцао и убио наоружани нападач 20-годишњи Томас Метју Крукс.

Чланови публике покушали су да спасу његов живот на трибинама у Батлеру након што је Крукс отворио ватру са крова удаљеног око 130 метара.

Породица и пријатељи се опраштају потресним ријечима

Чланови породице одали су почаст Комператореу који је био познат у заједници.

"Митинг Доналда Трампа у Пенсилванији је однио живот мог брата, Корија Комператореа. Мржња према једном човјеку одузела је живот другом, човјеку кога смо највише вољели. Био је херој који је штитио своје ћерке. Његова жена и ћерке су управо преживјеле незамисливо. Мој млађи брат је управо напунио 50 година и имао је још толико тога да проживи. Мржња нема граница, љубав нема граница. Молите се за моју снају, нећаке, моју мајку, сестру, мене и његове нећаке јер ово изгледа као ужасна ноћна мора, али знамо да је то наша болна стварност", написала је његова сестра на Фејсбуку.

Подсјетимо, Томас Метју Крукс (20) је пуцао на Трампа са крова оближње зграде ван сигурносног периметра митинга, пре него што су га убили агенти Тајне службе, према наводима званичника. Један учесник митинга је убијен, а два су тешко повријеђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана