Откривено да је Бајденов пас угризао још једног агента тајне службе

Агенције
Откривено да је Бајденов пас угризао још једног агента тајне службе

ВАШИНГТОН - Пас америчког предсједника Џозефа Бајдена угризао је агента тајне службе током шетње.

Ово је други случај да је предсједников немачки овчар угризао агента америчке тајне службе током шетње са Бајденом, преноси ABC Њуз.

Предсједник САД Џо Бајден је шетао свог пса 12. септембра 2023. године у Кенеди Гардену када је животиња напала и угризла агента тајне службе који је пришао предсједнику да му помогне, показују снимци до којих је дошла конзервативна активистичка група Џудишал Воч, пренијели су данас амерички медији.

– Када сам кренуо према предсједнику да видим да ли му треба помоћ, пас му је прошао кроз ноге и угризао ме за лијеву руку. Повукао сам руку и узвикнуо – не. Када сам се окренуо да затворим врата, предсједников пас је поново скочио и по други пут ме угризао за лијеву руку – наводи се у мејлу који је послао неименовани агент.

Бајденов пас је у октобру пресељен из Бијеле куће због више од 11 инцидената и напада на особље Беле куће, наводи АБЦ Њуз.

У једном инциденту, униформисани службеник тајне службе морао је да буде одведен у болницу након што га је предсједников пас угризао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана