Отац петоро дјеце убио три кћерке и супругу

Танјуг
Отац петоро дјеце убио три кћерке и супругу

Мајка и супруга Маједа Касем (53) и њене три кћерке, близнакиње Халема и Захиа (25) и Ханан Касем (24) убијене су у масакру који је починио њихов отац у породичној кући.

Отац петоро дјеце оптужен је у недјељу да је убио своју жену и три кћерке у Чикагу, а овај звјерски злочин је сам пријавио полицији.

Полицију је позвао нешто послије 11 часова и рекао им само кратко да му је "жена убијена", након чега је прекинуо везу, преноси Даилy маил.

"Мушкарац је рекао да му је жена убијена, веза је брзо била прекинута, није баш био кооперативан", рекао је диспечер.

Диспечер је назвао ову сцену "масакром" јер је затражено да се у кућу пошаљу још једна кола Хитне помоћи.

Осумњичини је затечен на лицу мјеста и одмах приведен, а у кући је пронађен и пиштољ.

Комшије су биле затечене овим догађајем јер су их знали као "добру породицу са свијетлом будућношћу" јер поред три кћерке имају и два одрасла сина који су "препуни амбиција".

"Моја кћерка их познаје, ишла је у школу са најстаријим сином, а запослила је сестре близнакиње. Увијек је причала како су интелигентни и имају високе циљеве у животу", рекла је Шарлот Вајкус.

Несрећни догађај се догодио у градићу са око 55.000 становника које се налази око 50 километара југозападно од Чикага. Ова пуцњава представља најсмртоноснији инцидент који се догодио у овој области у скоро 20 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана